Wat er voorafging…

Het bakkersvak is Paul met de paplepel ingegoten. Hij is inmiddels de vijfde generatie bakkers binnen de familie. Na zijn bakkersopleiding heeft Paul op verschillende plaatsen de fijne kneepjes van het vak geleerd, totdat hij in 1992 de bakkerij aan de Kerkstraat in Didam heeft overgenomen. Hier kon hij naar hartelust zijn opgedane ervaring, geheel op zijn eigen unieke manier in de praktijk brengen. En dit doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier!

In 2004 hebben Paul en zijn vrouw Mirjam de bakkerij verbouwd. Zowel voor als achter de schermen is de bakkerij in een modern jasje gestoken. De meest opvallende vernieuwing is misschien wel de vitrine met versbelegde broodjes. Vanaf het moment dat deze aan het dagelijks assortiment zijn toegevoegd gaan ze als warme broodjes over de toonbank.

En Paul blijft niet stilzitten. In het jaar 2008 opent de bakkerij haar online deuren. Waar het begon met een bescheiden website, is deze in korte tijd uitgegroeid tot een volledige brood-webshop. Sinds de lancering van de Brood-shop kun je al je dagelijks broodschappen tot aan je deur laten bezorgen. En met een beetje geluk staat de bakker dan in eigen persoon voor je neus. Want ondanks zijn drukke schema kan Paul het niet laten om bestellingen hoogstpersoonlijk te bezorgen.

De winkel

Ambachtelijk brood bakken op een moderne manier, zodat de pure smaken behouden blijven; dát staat centraal bij ons in de bakkerij.

We gebruiken alleen de puurste grondstoffen, de fijnste technieken en meest moderne apparatuur zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Maar uiteindelijk zijn onze klanten de beste graadmeter van onze producten, dus kom gerust zelf eens proeven!

De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Je bent van harte welkom om de sfeer en ons ambachtelijk vakmanschap te komen proeven!

Medewerkers

Paul zou niet staan waar hij nu staat, zonder zijn team van geweldige medewerkers: 30 vakmensen streven in de bakkerij elke dag naar kwaliteit en service tot in de puntjes. Deeg kneden, taarten bereiden, appels schillen; onze producten worden met de grootste zorg bereid door onze bakkers.

Ook ons winkelpersoneel staat altijd klaar om je te helpen. Wanneer je meer informatie wilt over de verschillende soorten brood of banket, hoef je hier maar naar te vragen. We helpen je graag.

Leerbedrijf

We brengen de fijne kneepjes van het vak graag over aan enthousiaste leerlingbakkers, en we zijn daarom geregistreerd als erkend leerbedrijf. Met vijf gediplomeerde leermeesters op de werkvloer kunnen we de bakkers in spe voldoende aandacht geven. Op deze manier bieden we jongeren kans op een mooie loopbaan in de bakkerswereld, maar dat niet alleen: de aanwezigheid van deze ‘jonge honden’ houdt ons ook scherp!

Het assortiment

Voor al je brood, koek en gebakswensen kun je terecht bij Bakker Paul Berntsen. Voor Paul is niets te gek, dus aarzel niet om contact op te nemen wanneer je een driemeterlang saucijzenbroodje wilt laten bezorgen. Maar ook voor alle andere ‘broodnormale’ bestellingen staat Paul met zijn team in de startblokken. Van een heerlijk ontbijtje tot een feestelijke traktatie en van een bruidstaart tot een zakenlunch; Paul Berntsen ziet overal brood in!

Bakkerij Paul Berntsen levert zijn verse producten ook aan verschillende winkels en horeca in de regio, dus grote kans dat je zijn ambachtelijk vakmanschap al eens buiten de deur geproefd hebt.