• Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: hoe worden onze Kampioentjes gemaakt?

Als er één broodje is dat past bij onze bakkerij is het ons Kampioentje wel. Vernoemd naar uw Kampioensbakker natuurlijk, een meestertitel! In dit nieuwe ‘Minuutje van de bakker’ laten we je zien hoe we dit heerlijke krokante tarwebroodje maken.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Liemers Liesje

Maak kennis met onze lokale lekkernij: het Liemers Liesje. Een heerlijk goudgebakken koekje met alleen maar verse producten uit de omgeving. Boter, eieren en tarwebloem, allemaal van een boer in de buurt.

Verder lezen
  • Blog

Bergh in het Zadel: met een lach en een traan fietsen tegen kanker

Je zou kunnen zeggen dat Stichting Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding (BIHZ) mij met de paplepel is ingegoten.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Verse churros bij de bakker!

Als jullie niet naar Spanje kunnen, halen wij Spanje naar jou. Hoe? Met mooie aanbiedingen én vers gebakken churros.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt ons vloerdesembrood gemaakt?

Als we ergens trots op zijn, dan is het ons prachtige vloerdezembrood wel. Gemaakt van vers broodmeel én ons gerecyclede bakkersgrondstof. Hoe we dat maken?

Verder lezen
  • Blog

Arno Godschalk: banketbakker met een liefde voor bruidstaarten

Arno is banketbakker in hart en nieren en werkt al 23 jaar in de bakkerij van Paul. Zijn…

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 3

Een dikke plak oude kaas, een verse Hollandse Nieuwe of traditioneel belegd met katenspek bij de erwtensoep. Ons roggebrood is vetarm en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 2

Verder met ons heerlijke roggebrood. Zoals jullie weten gooien wij niets weg. Oud brood verwerken we in ons Bakkersgrondstof, en oud roggebrood… dat vermengen we gewoon met het nieuwe deeg.

Verder lezen
  • Nieuws

Vanaf 1 juli geldt voor iedereen: vóór 23.00 uur bestellen

Vanaf 1 juli aanstaande zal er het een en ander veranderen rondom het plaatsen van bestellingen in de Brood-shop. Op dit moment geldt voor landelijke bestellingen: voor 23.00 uur besteld is de volgende dag tussen 17.00 en 22.00 uur in huis. Voor mensen die in de regio Didam wonen (+20 km) geldt echter dat zij op dezelfde dag nog tot 10.00 uur ’s ochtends kunnen bestellen om hun bestelling die dag te ontvangen.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 1

Roggebrood, een oeroude Hollandse boterham die vroeger samen met de aardappel ons hoofdvoedsel was. In deze video laten onze bakker Michel, Mark en Kees zien hoe je het perfecte roggebrood-deeg maakt. 

Verder lezen
  • Blog

Een nieuw bezorgtijdperk

Vorige week was het dan zover: onze eerste pakketjes voor de landelijke bezorging gingen met bezorger Trunkrs mee. Een prachtig hoogtepunt, waar ik in mijn hoofd jaren mee bezig ben geweest.

Verder lezen
  • Nieuws

Gratis mini donuts bij 1,5 meter brood!

Beste mensen, 1,5 meter afstand houden is niet niks. Zeker niet als dat betekent dat je niet dichtbij je geliefden kunt zijn. Daarom willen wij iedereen die netjes 1,5 meter afstand houdt een hart onder de riem steken met een mooie actie in onze webshop. Want, als je nu 1,5 meter brood bestelt, krijg je gratis 5 mini donuts!

Verder lezen