• Interview

‘Laat mij de mooie ideeën van Paul maar lekker uitwerken’

Een manusje van alles, al doe je ‘m daarmee eigenlijk tekort. Erik Bolder kwam binnen als chauffeur, maar ging al snel op kantoor zitten en automatiseerde delen van het bestelsysteem voor de bakkerij. De hoogste tijd voor een kennismaking.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: De Graafschap

Op vrijdag 7 mei speelt de Graafschap tegen Jong Ajax voor een plek in de Eredivisie. 

Verder lezen
  • Blog

Het lekkerste brood wordt in de hele regio verkocht

Als ambachtelijke bakker bakken we natuurlijk vol passie brood voor onze klanten in de winkel en in de Brood-shop. Maar wist je dat de helft van ons brood naar supermarkten en andere bakkers in de regio gaat? Ik stel je graag voor aan 4 van onze meest trouwe samenwerkingspartners.

Verder lezen
  • Interview

‘Iedereen hier heeft liefde voor de zaak’

Voor onze ‘Suus uut Lool’ is het een bijzonder jaar. Ze wordt in juni 50 en is een paar maanden later precies 25 jaar werkzaam in de bakkerij. De hoogste tijd voor een mooi interview. “Ook al win ik een miljoen, ik blijf hier werken tot aan mijn pensioen.”

Verder lezen
  • Blog
  • Nieuws

Als het aan mij ligt geen nachtwerk meer voor de bakker

Ja mensen, de kogel is door de kerk: tot en met 9 februari is er een avondklok. Vervelend voor alle jongeren met een druk sociaal leven, maar voor mij een ideaal moment om te experimenteren met een idee waar ik al jaren mee speel: minder nachtwerk voor onze bakkers!

Verder lezen
  • Nieuws

2021 in met de lekkerste verse producten

Op Oudejaarsavond wil je natuurlijk genieten van een lekkere oliebol, appelbeignet of één van onze…

Verder lezen
  • Nieuws

Bestellen voor de feestdagen

Ook dit jaar willen we jullie natuurlijk met de feestdagen weer blij maken met al onze feestelijke producten. Maar let op, bestel je kerstbestelling op tijd om niet mis te grijpen!

Verder lezen
  • Nieuws

Bakker test oliebollen drive-in in Markhal Didam

Dit jaar gaat de bakker de Markthal op Oudjaarsdag omtoveren tot een Oliebollen Drive-in…

Verder lezen
  • Blog

Online brood bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Het is volkomen logisch dat je twijfelt of je de deur wel uit moet gaan om naar de bakker te gaan. Dus waarom niet online je brood bestellen? Veilig, gemakkelijk en dezelfde dag nog vers bij jou in huis!

Verder lezen
  • Interview

‘Paul kan ’s nachts lekker blijven liggen’

Wie bij onze bakkerij alleen aan Paul denkt, doet onze hoofdbakker Cees Lukassen eigenlijk tekort. Maar dat vindt hij zelf wel best. Laat hem maar lekker de bakkerij runnen en brood bakken. Want dat doet hij al 27 jaar met volle overgave.

Verder lezen
  • Blog

Brood wordt gemaakt van graan

Graan. Een prachtig boerenproduct en onmisbaar om heerlijk ambachtelijk brood te bakken. Maar welke graansoorten zijn er eigenlijk allemaal? Waar komt het precies vandaan? En welke is nou het gezondst?

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: hoe worden onze speculaasjes gemaakt?

Het mooie weer is weer voorbij en de herfst is begonnen. Wat is er dan lekkerder dan met een kopje koffie of thee met een vers gebakken speculaasje van de bakker op de bank te ploffen? In deze video zie je hoe wij deze lekkernij bereiden.

Verder lezen