• Nieuws

Sinterklaas bij Paul Berntsen

Sinterklaas bij Paul Berntsen op 22 november.

Verder lezen
  • Nieuws

Let op! Uiterlijke besteltijd veranderd naar 10.00 uur

De uiterlijke besteltijd voor bezorging op dezelfde dag is een uur vervroegd. Voortaan kunt u…

Verder lezen
  • Nieuws

Goud voor fijn volkoren!

Het is gelukt! Ons fijn volkorenbrood is door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met GOUD! Dit…

Verder lezen
  • Nieuws

Brood Shop breidt gratis bezorggebied flink uit

Brood Shop breidt gratis bezorggebied flink uit en nu ook keuze voor je bezorgmoment. 

Verder lezen
  • Blog

De laatste ‘Bakker on Tour’ op 15 november – een terugblik op vele mooie jaren

Het zal midden jaren 90 zijn geweest dat de Vrouwenvereniging uit Zeddam belde dat ze met een probleem zaten.

Verder lezen
  • Nieuws

Proef de oliebollen van Paul tijdens de herfstvakantie

Het lijkt nog ver weg en je bent er misschien nog helemaal niet mee bezig, maar toch hebben wij NU AL een geweldige oliebollen actie voor je.

Verder lezen
  • Nieuws

Superboerenbol smaakt naar de Eredivisie

Superboerenbol smaakt naar de…

Verder lezen
  • Nieuws

Lekker op z’n Liemers!

Het kookboek ‘Lekker op z’n Liemers’ is uit!
In dit kookboek stellen Tom Lamers en Sierk…

Verder lezen
  • Broodjournaal

Bakkerscompost

We verwerken ons ‘oude”brood tot compost door n bepaalde techniek gebeurt dit binnen 24…

Verder lezen
  • Nieuws

Ook goud voor het speculaasje!

Het SPECULAASJE van de Kampioensbakker is in de prijzen gevallen. Het werd met GOUD…

Verder lezen
  • Broodjournaal

Broodjournaal Appelflap

De ouderwetse, ambachtelijk bereide appelflap blijft een hardloper. Paul lanceert een prachtige…

Verder lezen
  • Nieuws

Gebakje wint Goud!

Het hazelnoot schuim gebak van de Kampioensbakker is in de prijzen gevallen. Het werd met GOUD…

Verder lezen