• Nieuws

Lekker op z’n Liemers!

Het kookboek ‘Lekker op z’n Liemers’ is uit!
In dit kookboek stellen Tom Lamers en Sierk…

Verder lezen
  • Broodjournaal

Bakkerscompost

We verwerken ons ‘oude”brood tot compost door n bepaalde techniek gebeurt dit binnen 24…

Verder lezen
  • Nieuws

Ook goud voor het speculaasje!

Het SPECULAASJE van de Kampioensbakker is in de prijzen gevallen. Het werd met GOUD…

Verder lezen
  • Broodjournaal

Broodjournaal Appelflap

De ouderwetse, ambachtelijk bereide appelflap blijft een hardloper. Paul lanceert een prachtige…

Verder lezen
  • Nieuws

Gebakje wint Goud!

Het hazelnoot schuim gebak van de Kampioensbakker is in de prijzen gevallen. Het werd met GOUD…

Verder lezen
  • Blog

Marathon Medoc

Paul heeft op 10 september de Marathon van Medoc gelopen.
Deze marathon staat bekend om de vrolijk…

Verder lezen
  • Broodjournaal

De perfecte cake

Altijd al een perfecte cake willen bakken, zonder de bekende scheur? Paul leert je hoe dit…

Verder lezen
  • Nieuws

Bruidstaart voor Nielson

Onze banketbakster Lindsey is het nichtje van Nielson en heeft de eer gehad om zijn bruidstaart te…

Verder lezen
  • Broodjournaal

Alles over speltbrood

Vandaag leert de Kampioensbakker ons een lesje over speltbrood. Ouderwets lekker. Inclusief…

Verder lezen
  • Nieuws

Hoge beoordelingen

Onze producten zijn beoordeeld en hebben de volgende cijfers…

Verder lezen
  • Nieuws

Taart blijft in Doetinchem

De Graafschap eet felicitatietaart aan Ajax zelf op
De Graafschap had de taart al klaar staan, maar…

Verder lezen
  • Nieuws

Transport Reuzen Ei

Pino heeft voor Pasen een aantal reuzeneieren gemaakt in de chocolaterie. Vandaag was het tijd om er…

Verder lezen