Als ambachtelijke bakker bakken we natuurlijk vol passie brood voor onze klanten in de winkel en in de Brood-shop. Maar wist je dat de helft van ons brood naar supermarkten en andere bakkers in de regio gaat? Ik stel je graag voor aan 4 van onze meest trouwe samenwerkingspartners.
Sanne Schonis en Rob Klouwers – De Versgaard (Velp)
Rob en Sanne zijn al jaren mijn grootste klant. In 2004 heb ik de hele bakkerij verbouwd en vlak daarna gingen we samenwerken. Heel prettig en dat is altijd zo gebleven, al ruim 15 jaar nu.
Sanne: “Paul heeft hele smaakvolle producten. Gewoon heel goed brood. En vanwege de korte lijntjes verloopt de samenwerking erg prettig. We kennen elkaar en denken daarom met elkaar mee. Zo waren we recent op zoek naar een geschikt brood voor onze BBQ-box. Stokbrood is lekker, maar als je dat op zaterdag bakt, is het op zondag niet meer zo vers. Toen kwam Paul met een speciaal BBQ-breekbrood. Heerlijk kant-en-klaar brood dat je alleen even 2 minuutjes op de barbecue moet afbakken.”
Matthijs Klaassen – COOP Beek
Ja, in Beek zat jaren geleden een bakkertje dat ermee stopte. Toen vroegen ze of ik de winkel wilde overnemen. Maar in plaats daarvan ben ik naar de COOP gegaan en gevraagd of ik een meter schap kon krijgen. Wat ik overhield haalde ik ‘s avonds wel op. Die meter is sindsdien alleen maar meer geworden.
Matthijs: “Het brood van Paul is echt een enorme kwaliteitsimpuls voor mijn supermarkt. Ons basisassortiment is goed, maar omdat er geen lokale bakker in Beek is, werk ik al 7 jaar fijn samen met Paul. Wat dat voor mijn supermarkt betekent? De mensen komen speciaal naar mijn winkel voor zijn brood. Het brood van Paul is echt een trafficmaker voor de klandizie in mijn winkel. De consument in Beek waardeert het brood enorm en dat maakt het voor mij een groot succes om te verkopen. Ik zou echt niet meer zonder willen.”
Pieter Ritzema – Jumbo ’s Heerenberg
Mijn ouders hadden een klein bakkerswinkeltje in Azewijn waar ik vandaan kom. Maar toen zij daarmee stopten ben ik naar de Jumbo in ’s Heerenberg gegaan en heb ik gezegd: jullie moeten mijn brood nemen, dan krijg je al die klanten uit Azewijn erbij en die kopen dan ook meteen hun boodschappen.
Pieter: “Een jaar of 5 geleden ging de warme bakker in het dorp hier dicht. Toen hebben we een paar broodjes van Paul in de winkel gelegd en zijn we klein begonnen. Inmiddels hebben we enorm veel klanten die speciaal voor het brood van Paul naar de winkel komen. De mensen willen goede producten, maar ook het gemak van één keer boodschappen doen. En met Paul is het erg fijn samenwerken. Als het brood op is, komt hij het meteen brengen. Ik kan ook via de Jumbo bestellen, maar dan is het maandag voor 11.00 uur bestellen en woensdag pas binnen. En dan heb je het verschil in kwaliteit hè… Paul heeft gewoon hoogwaardige producten. Die blijven langer vers en lekker. Dus wat mij betreft nog jaren brood en oliebollen van Paul in onze winkel.”
Gerard Bruil – PLUS Bruil in Wehl
Ah, Gerard, een jonge enthousiaste ondernemer, net als ik. Wilde het brood in zijn winkel ook een boost geven en vroeg me of ik het brood voor hem wilde bakken. Prima natuurlijk, Wehl is dichtbij en zo helpen we elkaar hè.
Gerard: “De PLUS staat als supermarkt bekend om hoogwaardige producten. Maar ik wilde nog een niveautje hoger. Zo kwam ik bij Paul terecht. Paul heeft een uitstekende naam in de regio en staat voor kwaliteit. Ik vind het een unieke samenwerking… 1 + 1 = 3 zeg maar. Want iedereen heeft hier baat bij. Wij hebben hoogwaardige producten en kunnen voldoen aan het fullservice idee voor onze klanten. De mensen willen nu in coronatijd maar één keer boodschappen doen. Win-win voor iedereen!”
Onze deur staat altijd open
Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. En de deur staat voor iedereen open. Wil je ook graag met ons samenwerken en het brood uit onze bakkerij in jouw winkel verkopen? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we altijd eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.