• Blog

Online brood bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Het is volkomen logisch dat je twijfelt of je de deur wel uit moet gaan om naar de bakker te gaan. Dus waarom niet online je brood bestellen? Veilig, gemakkelijk en dezelfde dag nog vers bij jou in huis!

Verder lezen
  • Interview

‘Paul kan ’s nachts lekker blijven liggen’

Wie bij onze bakkerij alleen aan Paul denkt, doet onze hoofdbakker Cees Lukassen eigenlijk tekort. Maar dat vindt hij zelf wel best. Laat hem maar lekker de bakkerij runnen en brood bakken. Want dat doet hij al 27 jaar met volle overgave.

Verder lezen
  • Blog

Brood wordt gemaakt van graan

Graan. Een prachtig boerenproduct en onmisbaar om heerlijk ambachtelijk brood te bakken. Maar welke graansoorten zijn er eigenlijk allemaal? Waar komt het precies vandaan? En welke is nou het gezondst?

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: hoe worden onze speculaasjes gemaakt?

Het mooie weer is weer voorbij en de herfst is begonnen. Wat is er dan lekkerder dan met een kopje koffie of thee met een vers gebakken speculaasje van de bakker op de bank te ploffen? In deze video zie je hoe wij deze lekkernij bereiden.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: hoe worden onze Kampioentjes gemaakt?

Als er één broodje is dat past bij onze bakkerij is het ons Kampioentje wel. Vernoemd naar uw Kampioensbakker natuurlijk, een meestertitel! In dit nieuwe ‘Minuutje van de bakker’ laten we je zien hoe we dit heerlijke krokante tarwebroodje maken.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Liemers Liesje

Maak kennis met onze lokale lekkernij: het Liemers Liesje. Een heerlijk goudgebakken koekje met alleen maar verse producten uit de omgeving. Boter, eieren en tarwebloem, allemaal van een boer in de buurt.

Verder lezen
  • Blog

Bergh in het Zadel: met een lach en een traan fietsen tegen kanker

Je zou kunnen zeggen dat Stichting Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding (BIHZ) mij met de paplepel is ingegoten.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Verse churros bij de bakker!

Als jullie niet naar Spanje kunnen, halen wij Spanje naar jou. Hoe? Met mooie aanbiedingen én vers gebakken churros.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt ons vloerdesembrood gemaakt?

Als we ergens trots op zijn, dan is het ons prachtige vloerdezembrood wel. Gemaakt van vers broodmeel én ons gerecyclede bakkersgrondstof. Hoe we dat maken?

Verder lezen
  • Interview

Arno Godschalk: banketbakker met een liefde voor bruidstaarten

Arno is banketbakker in hart en nieren en werkt al 23 jaar in de bakkerij van Paul. Zijn…

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 3

Een dikke plak oude kaas, een verse Hollandse Nieuwe of traditioneel belegd met katenspek bij de erwtensoep. Ons roggebrood is vetarm en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 2

Verder met ons heerlijke roggebrood. Zoals jullie weten gooien wij niets weg. Oud brood verwerken we in ons Bakkersgrondstof, en oud roggebrood… dat vermengen we gewoon met het nieuwe deeg.

Verder lezen