• Nieuws

Oranje Tompoucen Drive-in

Lieve mensen, we hebben onszelf even afgevraagd of de oranje tompoucen dit jaar wel gepast zouden zijn, maar na een overduidelijke uitslag van de poll op Facebook hebben we besloten ze gewoon weer te maken.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 3

De laatste stap bij het bereiden van de Diemste Torenkoek. Klaarmaken voor het afbakken en dan de oven in. Proef het eindresultaat en oordeel zelf!

Verder lezen
  • Nieuws

PAASACTIE in de Brood-shop!

Plaats een bestelling van € 20,- of hoger en krijg een doosje eieren cadeau!
Ja, mensen, Pasen…

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 2

In de vorige video zag je hoe de ingrediënten voorbereid en samengevoegd worden. Wat zou de volgende stap zijn in de bereiding van de echte Diemse Torenkoek?

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 1

Hoe wordt nou die lekkere Diemse Torenkoek eigenlijk gemaakt? Paul legt het in een korte videoreeks aan je uit.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Chocolade Pasen

We zijn alvast hard aan de slag in onze chocolaterie voor de Pasen 🐣 Benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze website en socials dan in de gaten.

Verder lezen
  • Blog

De 12 meest verkochte producten in de Brood Shop

Dit zijn de 12 best verkochte producten in onze Brood Shop. Paul geeft aan waarom hij denkt dat juist deze producten in de top staan.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Winnaar 💪

Wiebe heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie uitvoerend broodbakker bij Stichting Jeugdvak wedstrijden Kampioenschap regio Oost 2020. Wat zijn we trots! 👍 Gefeliciteerd Wiebe! 🎉

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Saucijzen

Niets lekkerder tijdens de carnaval dan een verse saucijs 😋 Die worden hier gemaakt van links naar rechts 🤣 #Kiekumgoan

Verder lezen
  • Blog

Van belegde broodjes naar een bakkerscafé met stamtafel

Het begin van de belegde broodjes en de wilde ideeën van Paul.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Valentijn

De Kus van de Bakker

Voor Valentijnsdag hebben we een wel heel speciaal gebakje: De Kus van de Bakker. Gevuld met chocoladecake en gebonden kersen. Dat is toch om te zoenen?!

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Tartelewattes?

Met trots laat Paul de nieuwe Tartelette machine zien en wat voor lekkers daarmee gemaakt kan worden 😋

Verder lezen