• Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: De Graafschap

Op vrijdag 7 mei speelt de Graafschap tegen Jong Ajax voor een plek in de Eredivisie. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: hoe worden onze speculaasjes gemaakt?

Het mooie weer is weer voorbij en de herfst is begonnen. Wat is er dan lekkerder dan met een kopje koffie of thee met een vers gebakken speculaasje van de bakker op de bank te ploffen? In deze video zie je hoe wij deze lekkernij bereiden.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: hoe worden onze Kampioentjes gemaakt?

Als er één broodje is dat past bij onze bakkerij is het ons Kampioentje wel. Vernoemd naar uw Kampioensbakker natuurlijk, een meestertitel! In dit nieuwe ‘Minuutje van de bakker’ laten we je zien hoe we dit heerlijke krokante tarwebroodje maken.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Liemers Liesje

Maak kennis met onze lokale lekkernij: het Liemers Liesje. Een heerlijk goudgebakken koekje met alleen maar verse producten uit de omgeving. Boter, eieren en tarwebloem, allemaal van een boer in de buurt.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Verse churros bij de bakker!

Als jullie niet naar Spanje kunnen, halen wij Spanje naar jou. Hoe? Met mooie aanbiedingen én vers gebakken churros.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt ons vloerdesembrood gemaakt?

Als we ergens trots op zijn, dan is het ons prachtige vloerdezembrood wel. Gemaakt van vers broodmeel én ons gerecyclede bakkersgrondstof. Hoe we dat maken?

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 3

Een dikke plak oude kaas, een verse Hollandse Nieuwe of traditioneel belegd met katenspek bij de erwtensoep. Ons roggebrood is vetarm en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 2

Verder met ons heerlijke roggebrood. Zoals jullie weten gooien wij niets weg. Oud brood verwerken we in ons Bakkersgrondstof, en oud roggebrood… dat vermengen we gewoon met het nieuwe deeg.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 1

Roggebrood, een oeroude Hollandse boterham die vroeger samen met de aardappel ons hoofdvoedsel was. In deze video laten onze bakker Michel, Mark en Kees zien hoe je het perfecte roggebrood-deeg maakt. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 3

De laatste stap bij het bereiden van de Diemste Torenkoek. Klaarmaken voor het afbakken en dan de oven in. Proef het eindresultaat en oordeel zelf!

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 2

In de vorige video zag je hoe de ingrediënten voorbereid en samengevoegd worden. Wat zou de volgende stap zijn in de bereiding van de echte Diemse Torenkoek?

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 1

Hoe wordt nou die lekkere Diemse Torenkoek eigenlijk gemaakt? Paul legt het in een korte videoreeks aan je uit.

Verder lezen