• Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 3

Een dikke plak oude kaas, een verse Hollandse Nieuwe of traditioneel belegd met katenspek bij de erwtensoep. Ons roggebrood is vetarm en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 2

Verder met ons heerlijke roggebrood. Zoals jullie weten gooien wij niets weg. Oud brood verwerken we in ons Bakkersgrondstof, en oud roggebrood… dat vermengen we gewoon met het nieuwe deeg.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Hoe wordt roggebrood gemaakt? Deel 1

Roggebrood, een oeroude Hollandse boterham die vroeger samen met de aardappel ons hoofdvoedsel was. In deze video laten onze bakker Michel, Mark en Kees zien hoe je het perfecte roggebrood-deeg maakt. 

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 3

De laatste stap bij het bereiden van de Diemste Torenkoek. Klaarmaken voor het afbakken en dan de oven in. Proef het eindresultaat en oordeel zelf!

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 2

In de vorige video zag je hoe de ingrediënten voorbereid en samengevoegd worden. Wat zou de volgende stap zijn in de bereiding van de echte Diemse Torenkoek?

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Diemse Torenkoek maken deel 1

Hoe wordt nou die lekkere Diemse Torenkoek eigenlijk gemaakt? Paul legt het in een korte videoreeks aan je uit.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Chocolade Pasen

We zijn alvast hard aan de slag in onze chocolaterie voor de Pasen 🐣 Benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze website en socials dan in de gaten.

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Winnaar 💪

Wiebe heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie uitvoerend broodbakker bij Stichting Jeugdvak wedstrijden Kampioenschap regio Oost 2020. Wat zijn we trots! 👍 Gefeliciteerd Wiebe! 🎉

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Saucijzen

Niets lekkerder tijdens de carnaval dan een verse saucijs 😋 Die worden hier gemaakt van links naar rechts 🤣 #Kiekumgoan

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Valentijn

De Kus van de Bakker

Voor Valentijnsdag hebben we een wel heel speciaal gebakje: De Kus van de Bakker. Gevuld met chocoladecake en gebonden kersen. Dat is toch om te zoenen?!

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Tartelewattes?

Met trots laat Paul de nieuwe Tartelette machine zien en wat voor lekkers daarmee gemaakt kan worden 😋

Verder lezen
  • Uw minuutje van de bakker

Uw minuutje van de bakker: Pauls interview met Bergh in het Zadel

Zoals de meesten van jullie wel weten fietst Paul graag mee met Bergh in het Zadel 🚵‍♂ Nu is hij onlangs geïnterviewd. Nieuwsgierig naar de uitkomst? Bekijk het filmpje 😄

Verder lezen